GEBEDEN EN MEDITATIES

Meditatie tips:

 • Maak tijd vrij voor meditatie

 • Iedere dag ongeveer 10 minuten minimaal tot 20 minuten maximaal is voldoende

 • Zorg dat je niet gestoord kunt worden, telefoon en deurbel even uit

 • Trek je terug, neem tijd voor jezelf

 • Zet eventueel een ontspannend muziekje zacht aan op de achtergrond

 • Nodig allereerst je Ziele-Engel, ook wel je Engelbewaarder genoemd, uit om in je aura te stappen en vraag eerbiedig en oprecht om hulp en begeleiding

 • Leer je lichtjes te ontspannen en te concentreren terwijl je gemakkelijk zit. Concentreer je bijvoorbeeld op je ademhaling of op een kaarsenvlam waar je naar kijkt, totdat je gefocust bent

 • Geleidelijk breng je de aandacht naar je hart en open je de deur naar je Ziel= je Hogere Zelf

 • Adem rustig steeds meer deze energie, dit licht, in en laat je Ziele-energie steeds meer toe en focus jezelf op liefde en zuiverheid

 • Blijf in deze staat een minuut of 5 om te beginnen en ervaar hoe goed je dit doet

 • Voer dit geleidelijk op als je dit kunt en wilt

 • Kom erna rustig terug naar je waakbewustzijn en rek je lekker uit, zoals een poes dat doet

 • Drink hierna iets warms.

Je kunt ook mijn cd bestellen met de geleide licht en liefde meditatie, verder staat op deze cd hoe je jezelf kunt aarden en positief afsluiten, de opbrengst gaat geheel naar het kinderdoel.

**************************************************************************************************************************************************

Hieronder vind je meditaties die ik ter plekke mocht doorkrijgen, op het podium, als ik die betreffende wereld engelen dag presenteerde. 
Omdat er niets op papier stond, heb ik getracht deze na het evenement uit te schrijven. 
Veel plezier en heling gewenst met het werken met Meester Jezus, de aarts-en aardengelen en alle andere licht-en liefdewezens!

MEDITATIE TOT JEZUS, METATRON, JOPHIËL EN CHAROIET WED 2012

Op de laatste, de 12e wereld engelen dag Nederland, kreeg ik deze geleide meditatie door van een ongekend hoge energie. De mensen in de zaal waren in extase! Tip: zorg dat je goed geaard bent alvorens deze meditatie toe te passen!

Ga goed zitten op je stoel, zet je voeten goed op de vloer, je handen ontspannen. Voel je verbonden met moeder aarde. Vraag je beschermengel in je aura en vraag Hem je te helpen met aarden en je te beschermen…….
Je beschermengel vraagt je : “ga je met mij mee naar het hart van het universum?”
Indien je dit wilt, ( je dient echt in jezelf duidelijk JA te zeggen), ga je door de tachyonen laag die je helemaal ontstoort. Neem de tijd om je te laten ontstoren. Je voelt ruimte en bevrijding………..
Je reist verder en nu kom je in het hart van ons universum, er stroomt deze volstrekt harmonieuze energie, de nulpuntsenergie door je heen, je bent helemaal bij jezelf met aandacht en energie, je ervaart de fantastische nabijheid van je beschermengel die machtig en krachtig is.
Nu reis je samen met jouw engel door naar de fotonenenergie gordel; de energie van de machtige Plejaden.
Je wordt doorstroom met zuiver helder licht en liefde……………Hier ontmoet je wellicht een liefdevol buitenaards wezen van een zeer hoge liefdeshiërarchie. Luister wat dit wezen van de Plejaden, jou te vertellen heeft en onthoud dit……
Je kosmische reis gaat nu verder, naar de speciale bestemming die vandaag de bedoeling is…..
Nu vraagt je beschermengel:” Ben je bereidt tot transformatie” (je dient echt in jezelf duidelijk JA te zeggen).
Indien Ja, snellen nu vele engelen toe, een engelenschare, om je te begeleiden.
Jouw persoonlijke engel en de engelenschare die toegestroomd is , nemen je mee met de snelheid van het licht, door vele universa naar het universum welke alle universa omvat: daar waar de Geestgod woont en de Bron haar oorsprong heeft. Naar het Paradijs….
Je staat voor een poort van schitterende kristallen en je ontmoet een bijzonder wachter-engel. Zijn naam is Ramiël en hij zegt:
Ik ben de Engel van de Herkansing en van de Donder.
Hierin heb jij schromelijk gefaald in het afgelopen jaar…….(luister naar wat hij zegt)
Erken je je falen, neem je de verantwoordelijkheid voor je verstoten tegen de Goddelijke Wetten? (als jij tot in jouw diepst oprecht bent en ja kunt zeggen) dan zegt Ramiël: “jij krijgt vandaag een nieuwe kans en als je wilt help ik jou om niet meer te falen en te zondigen, maar om succesvol te zijn als dienaar van God. Als je met mij een verbond aangaat, zal ik je met mijn lichtzwaard op je vingers tikken om je op het juiste pad te houden. Wil je dat? Geef je gedachten, je handen en voeten aan mij en ik zal je helpen.”
Je gaat nu samen met jouw Beschermengel door de kristallen poort en komt in een ruimte die volledig uit Lichtenergie bestaat.
Hier ontmoet jij de lieflijke Aartsengel Jophiël en de Machtige Aartsengel Metatron.
Zij verwelkomen jou en jij knielt voor Hun enorme macht en kracht en uitstraling.
Je hoort hun stemmen in je hoofd: “mensenkind, ben je bereidt ons aan jou te laten werken zodat je transformeren kunt van een onbewust naar waarlijk bewust mensenkind? Wij vertegenwoordigen de Hogere Wil en vragen jouw volledige overgave.”
Indien ja (je dient echt in jezelf duidelijk JA te zeggen): wordt je op een tafel van Chaoriet gelegd. Metatron staat aan je hoofd en Jophiël aan je voeten. Jouw beschermengel knielt naast de tafel.
De energie van de chaorieten tafel vult je lichaam.
De energie van Metatron stroomt in jou via je hoofd en de energie van Jophiël stroomt binnen via je voeten.
Zij vragen:” Ben je bereidt tot DEVOTIE en VERLICHTING, ware toewijding aan God, De Bron en het Plan voor de mensheid? Want jij mensenkind bent in diepste wezen Goddelijk en zonder jouw wil kunnen wij jou niet helpen, jij moet het echt waarlijk willen en je overgeven aan de Hogere Wil.
Hier daar waar je nu bent, werkt de Geestgodsenergie, de energie van het centrum der centra, deze energie is zuiverend. Hier is enkel Goddelijke zuivere licht energie. Als wij aan je mogen werken zullen wij alles wat negatief en afwijkend is: zoals entiteiten, donkere magie tot negatieve gedachten en emoties en energieën van negatieve buitenaardsen; alles wat jouw transformatie zou kunnen saboteren in en om je heen, alles wordt dan door ons verwijderd uit jouw aura.” (je dient echt in jezelf duidelijk JA te zeggen).
Van sommige obstakels die jouw transformatie tegenhouden wordt je nu bewust, maar door overgave aan de engelen kun je ook wat onbewust voor je is: NU loslaten.
Je voelt de energieën van Metatron en Jophiël in je stromen:
Metatrons energie is goud, wit en paarlemoer van kleur, krachtig en fijnzinnig, zacht, verhelderend, Hij is pure alomvattende liefde!
Jophiëls energie is goud van kleur, zacht, integrerend, verbindend en diep ontspannend. Een gevoel van koestering door moederlijke warmte omhult je en doordringt je……..
De energie van Chaoriet stroomt ook in en om je:
Deze energie is paars, daadkrachtig en vastberaden. Hij stimuleert je spontaniteit en je onvoorwaardelijke liefdeskracht. Hij helpt je los te laten wat en wie losgelaten dient te worden.
Aan alle chakra’s wordt gewerkt, maar vooral aan chakra 6 en 7
Er vindt een verschuiving plaats in je hoofd, delen van je hersenen die met buitenzintuiglijkheid te maken hebben worden actief.
Centra die met verlichting te maken hebben worden geactiveerd in de mate waarin jij dit nu aankunt………….
Dan is het klaar, de transformatie van je hoofd van je lijf is klaar.
Zij helpen je nu opstaan van de chaorieten tafel.
Je lichamelijke accu, letterlijk je stofwisseling is opgeladen en je aura straalt nu gouden energie uit.
Nu vragen Metatron en Jophiël : ” ga met je aandacht naar je Hart, naar de stille kamer achter je hart waar jouw Godsdeel woont, de innerlijke Richter.”
Je erkent het Godsdeel in jezelf en knielt wederom eerbiedig.
Jou wordt gevraagd: “Ben je bereidt de Christusenergie toe te laten in jezelf?
Wil jij drager zijn van de energie die rechtstreeks verbonden is met het Hart van de Bron, waaruit alle leven en alle liefde stroomt in al wat geschapen is?”
Wederom dien je oprecht en volmondig zonder voorbehoud JA te zeggen.
Op dat zelfde moment zie je de vlam van het Godsvuur in je hart en dan komt Meester Jezus die de Christus geworden is, naar jou toe. Hij neemt jouw gezicht in zijn Handen kijkt je o zo teder en o zo liefdevol aan. Hij legt zijn Hand op jouw HART en zegt: “Ik zegen je mijn geliefde kind. Wees vanaf nu een bewuste dienaar van God en zijn plan en wéét en voel dat ik altijd bij je ben.
In de naam van de Vader en de Moeder zijn jouw schulden en zonden nu vergeven.”
Alle resterende ballast valt nu van je af, je bent nu vrij om een écht kind van God te zijn.
Vanuit het Hart van Jezus de Christus, de Paradijs Zoon van God, stroomt energie naar jou en de vlam in jouw hart laait op tot een machtig vuur, tot een schitterend licht dat uit al jouw chakra’s en uit al jouw poriën straalt. Je lichtlichaam is enorm.

JE ERVAART ABSOLUTE DEVOTIE, JE TOEWIJDING AAN GOD.
Jezus vraagt je nu op te staan.
Je gaat nu staan, Jezus de Christus staat achter je, je voelt Hem tot in het diepst van jezelf.
Nu buigen H. Aartsengel Metatron en Jophiël voor Jezus en dan buigen zijn voor jou, Zij groeten de Christusenergie in jou. Zij erkennen jou als de dienaar en uitvoerder van het Godsplan.
Je dankt Hen van uit het diepst van je hart.
Je wordt door jouw persoonlijke engel en de engelenschare teruggevoerd door alle universa en alle energie lagen, terug naar de aarde met de snelheid van het licht.
Neem bewust jouw licht mee terug naar de aarde en de mensen…
Nu snelt het natuurvolk toe, de eenhoorns, de dolfijnen , de trancedieren, de elfen en nimfen; alle wezens van groot tot klein komen in grote getale naar je toe en betonen jou eer door kleine geschenken in je chakra’s en aura te brengen zoals edelsteentjes, bloemetjes, kleurtjes en lintjes, sterretjes en wat al niet meer.
Zo betonen zij jou eer en zo beschermen zij jouw aura tegen negativiteit zodat je aura zo licht als nu kan blijven, zodat jij de tijd krijgt deze basis van lichtwerkerschap steviger te maken.
Dankbaar ontvang je alles wat jou geschonken wordt.
Bedank alle licht en liefde wezens, van groot naar klein, van zéér machtig tot ondergeschikt en wees je bewust van jezelf in hernieuwde vorm………..

Maak je er klaar voor je ogen te openen, in jouw eigen tijd en tempo en als een nieuw mens, een lichtwerker vol devotie, de meer verlichte verantwoordelijk mens, om deel te nemen aan het leven om je heen. Je bent weer terug op je stoel hier op Wereld Engelen dag.
Rek je eens even lekker uit zoals een poes dat doet…
Neem iets warms te drinken en geniet na terwijl je alles overdenkt wat je beleefd hebt.
————————————————

MEDITATIE TOT JEZUS, H.A. JOPHIËL EN H. A. IOLIET WED 2011

Ga goed zitten op je stoel, zet je voeten goed op de vloer, je handen ontspannen. Voel je verbonden met moeder aarde. Vraag je beschermengel in je aura en vraag Hem je te helpen met aarden en je te beschermen…….
Je beschermengel vraagt je : “ga je met mij mee naar het hart van het universum?”
Indien je dit wilt, ( je dient echt in jezelf duidelijk JA te zeggen), ga je door de tachyonen laag die je helemaal ontstoort. Neem de tijd om je te laten ontstoren. Je voelt ruimte en bevrijding.
Je reist verder en nu kom je in het hart van ons universum, er stroomt deze volstrekt harmonieuze energie, de nulpuntsenergie door je heen, je bent helemaal bij jezelf met aandacht en energie, je ervaart de fantastische nabijheid van je beschermengel die machtig en krachtig is.
Nu reis je samen met jouw engel door naar de fotonenenergie gordel; de energie van de machtige Pleiaden.
Je wordt doorstroom met zuiver helder licht en liefde……………Hier ontmoet je wellicht een liefdevol buitenaards wezen van een zeer hoge liefdeshiërarchie. Luister wat dit wezen van de Pleiaden, jou te vertellen heeft en onthoud dit……

Je kosmische reis gaat nu verder, naar de speciale bestemming die vandaag de bedoeling is…..

Nu vraagt je beschermengel:” Ben je bereidt tot transformatie” (je dient echt in jezelf duidelijk JA te zeggen).
Indien Ja, snellen nu vele engelen toe, een engelenschare, om je te begeleiden.
Jouw persoonlijke engel en de engelenschare die toegestroomd is , nemen je mee met de snelheid van het licht, door vele universa naar het universum welke alle universa omvat: daar waar de Geestgod woont en de Bron haar oorsprong heeft.

Nu ben je klaar voor de ontmoeting met H. Aartsengel Jophiël en de H. Aardengel Chaoriet :je gaat nu door een kristallen poort en komt in een ruimte die volledig uit Lichtenergie bestaat.
De H. Aartsengel Jophiël en de H. Aardengel Chaoriet : Zij begroeten je, jij knielt voor Hun enorme macht en kracht en uitstraling.
Je hoort hun stemmen in je hoofd: “mensenkind, ben je bereidt ons aan jou te laten werken zodat je transformeren kunt van een onbewust naar waarlijk bewust mensenkind? Wij vertegenwoordigen de Hogere Wil en vragen jouw volledige overgave.”
Indien ja (je dient echt in jezelf duidelijk JA te zeggen): je wordt op een Chaorieten tafel gelegd. Jophiël staat aan jouw hoofdeinde en Chaoriet staat aan jouw voeteneinde.
Zij vragen:” Ben je bereidt tot DEVOTIE, ware toewijding aan God, De Bron en het Plan voor de mensheid? Want jij mensenkind bent in diepste wezen Goddelijk en zonder jouw wil kunnen wij jou niet helpen, jij moet het echt waarlijk willen en je overgeven aan de Hogere Wil. Hier daar waar je nu bent, werkt de Geestgodsenergie, de energie van het centrum der centra, deze energie is zuiverend. Hier is enkel Goddelijke zuivere licht energie. Als wij aan je mogen werken zullen wij alles wat negatief en afwijkend is: zoals entiteiten, donkere magie tot negatieve gedachten en emoties en energieën van negatieve buitenaardsen; alles wat jouw transformatie zou kunnen saboteren in en om je heen, alles wordt dan door ons verwijderd uit jouw aura.” (je dient echt in jezelf duidelijk JA te zeggen).

Van sommige obstakels die jouw transformatie tegenhouden wordt je nu bewust, maar door overgave aan de engelen kun je ook wat onbewust voor je is: NU loslaten.
Je voelt de energie van Jophiël die aan je hoofd staat om je heen en in je stromen:
Jophiëls energie is goud van kleur, zacht, integrerend, verbindend en diep ontspannend. Een gevoel van koestering door moederlijke warmte omhult je en doordringt je……..

De energie van Chaoriet die aan je voeteneind staat, stroomt ook in en om je:
Zijn energie is paars, daadkrachtig en vastberaden. Hij stimuleert je spontaniteit en je onvoorwaardelijke liefdeskracht. Hij helpt je los te laten wat en wie losgelaten dient te worden.
Aan alle chakra’s wordt gewerkt, maar vooral aan chakra 7

Je aura, JIJ ondergaat nu deze ingreep van Jophiël en Chaoriet in jouw lichaam, in jouw emoties, in jouw geest en in jouw ziel………

Zij helpen je nu opstaan van de chaorieten tafel.
Je lichamelijke accu, letterlijk je stofwisseling is opgeladen en je aura straalt nu gouden energie uit.

Nu vragen Jophiël en Chaoriet jou:” ga met je aandacht naar je Hart, naar de stille kamer achter je hart waar jouw Godsdeel woont, de innerlijke Richter.”
Je erkent het Godsdeel in jezelf en knielt wederom eerbiedig.
Jou wordt gevraagd:”Ben je bereidt de Christusenergie toe te laten in jezelf?
Wil jij drager zijn van de energie die rechtstreeks verbonden is met het Hart van de Bron, waaruit alle leven en alle liefde stroomt in al wat geschapen is?”
Wederom dien je oprecht en volmondig zonder voorbehoud JA te zeggen.
Op dat zelfde moment zie je de vlam van het Godsvuur in je hart en dan komt Meester Jezus doe de Christus geworden is, naar jou toe. Hij neemt jouw gezicht in zijn Handen kijkt je o zo teder en o zo liefdevol aan. Hij legt zijn Hand op jouw hoofd en zegt: “Ik zegen je mijn geliefde kind. Wees vanaf nu een bewuste dienaar van de Bron en het Plan en wéét dat ik altijd bij je ben.
In de naam van de Vader en de Moeder en de Bron zijn jouw schulden zonden nu vergeven.”
Alle resterende ballast valt nu van je af, je bent nu vrij om een écht kind van God te zijn.
Vanuit het Hart van Jezus de Christus, de Zoon van God, stroomt energie naar jou en de vlam in jouw hart laait op tot een machtig vuur, tot een schitterend licht dat uit al jouw chakra’s en uit al jouw poriën straalt. Je lichtlichaam is enorm.
JE ERVAART ABSOLUTE DEVOTIE, JE TOEWIJDING AAN GOD.
Jezus vraagt je nu op te staan.
Je gaat nu staan, Jezus de Christus staat achter je, je voelt Hem tot in het diepst van jezelf.
Nu buigen H. Aartsengel Jophiël en de H. Aardengel Chaoriet voor Jezus en dan buigen zijn voor jou, Zij begroeten de Christusenergie in jou. Zij erkennen jou als de dienaar van het Godsplan.
Je neemt afscheid en dankt Hen van uit het diepst van je hart.

Je wordt door jouw persoonlijke engel en de engelenschare teruggevoerd door alle universa en alle energie lagen, terug naar de aarde met de snelheid van het licht.
Neem bewust jouw licht mee terug naar de aarde en de mensen…

Nu snellen allerlei licht en liefde wezens toe; de eenhoorns, de dolfijnen , de trancedieren, de elfen en nimfen; alle wezens van groot tot klein komen in grote getale naar je toe en betonen jou eer door kleine geschenken in je chakra’s en aura te brengen zoals edelsteentjes, bloemetjes, kleurtjes en lintjes, sterretjes en wat al niet meer. Zo betonen zij jou eer en zo beschermen zij jouw aura tegen negativiteit zodat je aura zo licht als nu kan blijven, zodat jij de tijd krijgt deze basis van lichtwerkerschap steviger te maken.
Dankbaar ontvang je alles wat jou geschonken wordt.

Bedank alle licht en liefde wezens, van groot naar klein, van zéér machtig tot ondergeschikt en wees je bewust van jezelf in hernieuwde vorm………..

Maak je er klaar voor je ogen te openen, in jouw eigen tijd en tempo en als een nieuw mens, een lichtwerker vol devotie, deel te nemen aan het leven om je heen. Je bent weer terug op je stoel en weet weer welke dag het is en kijkt hoe laat het nu is.
Rek je eens even lekker uit zoals een poes dat doet…
Neem iets warms te drinken en geniet na terwijl je alles overdenkt wat je beleefd hebt.
——————————————-

MEDITATIE TOT H. A. ZADKIËL EN H. A. IOLIET WED 2010

(Advies: neem 1, niet 2 of 3 of meer, maar één onderwerp van jezelf in gedachten, in je focus, wat jij écht oprecht kwijt wilt van jezelf of uit jouw leven.)

Maak contact met je Beschermengel en deze vraagt je : ga je met mij mee naar het hart van het universum? je dient duidelijk in jezelf JA ga je door de tachyonen laag die je helemaal ontstoort, neem de tijd om dit te ondergaan.
Nu kom je in het hart van ons universum, hier stroomt volstrekt harmonieuze energie, nulpuntsenergie door je heen, je bent helemaal bij jezelf met aandacht en energie, je ervaart de fantastische nabijheid van je beschermengel die machtig is, dat ervaar je nu.
Nu reis je door naar de fotonenenergie gordel, energie van de machtige Pleiaden.
Je wordt doorstroomt met licht en liefde……………
Na deze heling ben je klaar voor de echte reis die vandaag de bedoeling is…..

Nu vraagt je beschermengel: Ben je bereidt alles los te laten wat donker in jou is? ja of nee?
Ben je bereidt tot transformatie naar een Lichtwerker? ( je dient echt in jezelf duidelijk JA te zeggen),
Indien Ja, snellen nu vele engelen toe om je te begeleiden.
Jouw persoonlijk engel en de anderen die toegestroomd zijn, nemen je mee door vele universa naar het universum welke alle universa omvat: daar waar de Geestgod woont en de Bron haar oorsprong heeft.

Nu ben je klaar voor de ontmoeting met H. Aartsengel Zadkiël en de H. Aardengel Ioliet :
je gaat nu door een kristallen poort en komt in een ruimte die volledig uit Lichtenergie bestaat.
H. Aartsengel Zadkiël en de H. Aardengel Ioliet begroeten je, jij buigt heel diep voor hun enorme macht en kracht en uitstraling.
Je hoort hun stemmen in je hoofd: ben je bereidt Ons aan jou te laten werken zodat je transformeren kunt van een onbewust naar waarlijk bewust mensenkind? Wij vertegenwoordigen de Hogere Wil en vragen jouw volledige overgave.
Indien ja: je wordt op een iolieten tafel gelegd. Zadkiël aan jouw hoofdeinde en Ioliet aan jouw voeteneinde. Zij vragen:
Ben je bereidt deze BLOKKADE, dit obstakel wat je als focus uitgekozen hebt, in jezelf en in jouw leven, wat tussen jou en je transformatie naar Lichtwerker in staat, los te laten? Ben je waarlijk bereidt los te laten?
Want jij bent in diepste wezen Goddelijk en zonder jouw wil kunnen wij jou niet helpen, jij moet het echt waarlijk willen en je overgeven aan de Hogere Wil. Hier daar waar je bent werkt de Geestgodsenergie, de energie van het centrum der centra: zuiverend.
Alle negatieve afwijkende energieën zullen dan worden weggehaald, van entiteiten, donkere magie tot negatieve gedachten en emoties en energieën van negatieve buitenaardsen; alles wat jouw transformatie zou kunnen saboteren in en om je heen, alles wordt dan verwijderd uit je aura.

Van sommige obstakels die jouw transformatie tegenhouden wordt je nu bewust, maar door overgave aan de engelen kun je ook wat onbewust voor je is: NU loslaten.
Wederom dien je oprecht en volmondig zonder voorbehoud JA te zeggen.

Nu worden alle chakra’s één voor één gezuiverd, het ultraviolette licht stroomt in ieder chakra, je ervaart allerhande sensaties en het wordt steeds lichter in het chakra. Tot op celniveau laat je nu deze BLOKKADE los. Tot in het onbewuste onderbewustzijn laat je deze BLOKKADE los. Heftig maar héérlijk. Alles wat niet goed is wordt weggehaald en er komt steeds meer violet licht voor in de plaats. Ervaar dit in je hoofd, gevoel en aura. JOUW donker wordt nu jouw Licht.
Het voelt bevrijdend en fantastisch, , dit is oeroud en een nieuw ongekend begin.
Je wordt geholpen je lagere zelf te verheffen naar je Hogere Zelf toe.
Zo kun je nu de beste versie van jezelf worden en zijn!
je aura straalt violet licht uit.

Je wordt door jouw persoonlijke engel en een engelenschaar teruggevoerd door alle universa en alle energie lagen terug naar de aarde.
Bedank alle licht en liefde wezens, van groot naar klein, van zeer machtig tot ondergeschikt en wees je bewust van jezelf in hernieuwde vorm.
Bedank je Beschermengel en Zadkiël en Ioliet en roep Hun iedere morgen en avond aan en vraag om leiding en over-gave.
Maak je er klaar voor je ogen te openen en als een nieuw mens, een lichtwerker vol overgave en dienstbaarheid, deel te nemen aan het leven om je heen.
—————————————

MEDITATIE TOT H.A. GABRIËL EN H.A. SELENIET WED 2008

H. Aartsengel Gabriël en H. Aardengel Seleniet; Ze helpen je energie van de 4e naar de 5e dimensie te tillen, de dimensie waar jouw gidsen en leraren hun lessen onderwijzen, waar je je bevindt in de aanwezigheid van Al dat Is en waar je je bewust bent van je Verbondenheid met de Bron.
Hun Lichtstralen zijn zuiver briljant wit en werken bijzonder in op chakra 2 en 6.
Zij beginnen onze transformatie met de vraag: “Slapende, hoe lang zal je nog slapen?”
Hun samenwerkende energie is: zuiverend en zuiverheid. Ze roepen op tot zuivering en zuiverheid. Ze geven inzicht, bevorderen het spiritueel bezig zijn, op een beschermende en geaarde manier.
Je aura wordt NU gereinigd als je je overgeeft aan Gabriel en Seleniet….
Ze bevorderen contact met engelen en gidsen en vergemakkelijken meditatie, telepathie, divinatie (helderziendheid) en mediamieke gaven.
Je geest wordt verhelderd en je krijgt inzicht in je levenslessen.
Dit bevordert rust, balans en vrede in jezelf en je omgeving.
Ze helpen je uit te stijgen boven je (drie dimensionale) emotionele gevoelens naar je Ziele Gevoel, zoals dat uitstraalt vanuit je Hart Centrum.

De meestal verspilde emotionele energie kan nu worden getransformeerd in energie van je innerlijke Christus-Hart.
Zij laten je als het ware luisteren naar de spirituele roep van je Hart in plaats van naar de valse roep van de wereld.
Ze hebben rechtstreekse invloed op het in balans brengen van het emotionele lichaam en activeren je Spirituele Voel-zintuig, je Innerlijke Voel-zintuig.
Ze hebben het vermogen – door gebruik te maken van spirituele Lichtkracht om je zogenaamde 4-lichaams-systeem (het fysieke, mentale, emotionele en spirituele lichaam) te stabiliseren, dit kan je helpen met het “verkrijgen” van een gevoel van totale Balans, een staat van innerlijke Vrede en Vreugde, verbonden met de Ervaring van je oorspronkelijke Zelf, je innerlijke Bron van Liefde. Conflicten in jezelf worden nu helder én opgelost.
Je wordt doorstroomd met de kracht om door te gaan in plaats van het blijven hangen in frustratie, wanhoop en inactiviteit.

Gabriël en Seleniet werken met de 4e straal de straal van helderheid, hoop, discipline en de Boodschap.
De Boodschap van het Goddelijke in jezelf en de mogelijkheid tot de transformatie van elk conflict in harmonie waardoor ware Schoonheid en Kunst ontstaat.
Dit witte licht in zijn pure vorm vertegenwoordigt de Ene Goddelijke Staat Van Zijn.
Hij leert ons wanneer wij afwijken van de Bron en van onze heldere gedachten en gevoelens en zegent onze levenskracht. Gabriëls missie op de aarde is om “verlichting” te brengen op het pad van de mens hoe deze kan leren om het concept van perfectie voor hemzelf alsmede voor de aarde te ontdekken en te creëren.
Gabriël assisteert de mensheid in het ritueel van de Hemelvaart, wat in werkelijkheid de hereniging is met de Ziel in God.
Hij laat ons Gods potentie zien want hij vertegenwoordigt voortplanten.
In werkelijkheid is voortplanten het verder neerzetten van de schepping.
Dit maakt de mens een co-creator door zijn scheppend vermogen van nieuw leven maar ook van een nieuwe manier van leven.
Gabriël instrueert de nieuw te incarneren Ziel die uit de Hemel komt voor zijn leven op aarde gedurende de 9 maanden in de buik van de moeder.
Hij staat voor verrijzenis, wat de restauratie is van het lichaam, de Ziel en de Geest naar de staat van een vernieuwd leven op de 7 niveaus van bestaan. Esoterische geschriften maken melding dat Gabriël de ultieme Boodschap brengt naar de aarde, de zogenaamde “wordt-wakker-boodschap” voor allen die zich verbinden met God.
—————————————–

MEDITATIE TOT H.A. CHAMUËL EN RAFAËL EN MALACHIET WED 2005

Je stapt nu een kristallen grot binnen en de heilige aardengel Malachiet komt naar je toe.
Ontvang zijn energie welke effect heeft op:
je hersenhelften, de hersenbrug, je fantasie en voorstellingsvermogen, hoe je ontstoort en ontzuurd wordt, het effect op al je gewrichten zodat er weer heling en soepelheid ontstaat, op je hart zowel lichamelijk als hartenpijn wordt genezen, hoe alle water in onze cellen in beroering wordt gebracht en dit gebeurt op nu op aarde niveau, hoe er een zuivering optreedt in je lichaam en emoties en geest.
Ervaar hoe je verhoogd gevoelig wordt voor inzichten voor jezelf en anderen, voor visioenen, hoe je ogen nieuwe energie ontvangen, hoe je seksuele energie heling ontvangt.

Dan scharen zich nu heilige aartsengelen Rafaël en Chamuël bij Malachiet.
Rafaël raakt je buikchakra aan met zijn groene licht zodat jouw in beroering gebrachte emoties kunnen deblokkeren en tot rust en acceptatie kunnen komen. Ervaar heling op emotioneel niveau.

Chamuël raakt nu je hartchakra aan met haar roze licht zodat jouw gewonde hart helen kan en je de poorten van je hart weer kunt openen, zonder voorbehoud, maar met overgave kunt leven en liefhebben.
Je zelf liefhebben en respecteren als de uiting van God die je waarlijk bent.
Anderen liefhebben, opeen zuivere en oprechte manier, integer en loyaal, met mededogen en compassie omdat je begrijpt dat we allen alleen zo sterk zijn als de zwakste schakel onder ons. We hebben elkaar nodig. Verlichting wordt alleen een feit als iedereen mee kan gaan in de stroom. Dus aandacht voor de ander zodat jezelf kunt groeien en de ander mee kan groeien.

Blijf rustig nog even in de kristallen grot en laat de heling van de aardengel Malachiet, de aartsengelen Rafaël en Chamuël in jezelf en je leven toe.
Wees oprecht dankbaar voor deze hulp en weet dat het enigste wat jij hoeft te doen is willen weten, willen voelen, willen doen wat goed en juist is.
Alles is goed alles wordt anders alles is heler en helderder. Kom terug.
——————————————-