Spirituele Huwelijksvoltrekking

 • Carina verricht als Medium/ Mystica en
  Priesteres van de Orde van de Universele Liefde,
  reeds sinds 1982 Spirituele Huwelijksverbindingen en ook Doop Plechtigheden.
  Zij wordt hierin ondersteund door Mark de Gast of anderen, als Priesters van dezelfde Orde.

  De Orde van de Universele Liefde is in 1980 gesticht door Carina en gericht op de Christusenergie en het Eenheidsbewustzijn.

  Carina heeft van haar Geestelijke Begeleiders opdracht gekregen, deze zo belangrijke dienstverleningen, die zij altijd in stilte verricht heeft, openbaar te maken door deze informatie op de site te zetten.
  Vooral in deze moeilijke tijd zoeken mensen naar verdieping d.m.v. heilige rituelen en ceremonieën om zich met elkaar en met God-Vader-Moeder en de Engelen te verbinden en zegening te ontvangen.

  Het Spirituele Huwelijk wordt niet erkend door de Nederlandse wet. Maar is bedoeld voor diegenen die waarlijk een hartverbinding willen aangaan, OF vernieuwen. 
  Dit in de vorm van een Spiritueel Huwelijk; een plechtige en krachtige ceromonie gestoeld op esoterie. (zielskunde)

  Door het spirituele huwelijk wordt uw hartsverbinding geoptimaliseerd en gezegend door verbondenheid en bewustzijn met God-Vader-Moeder én de Engelen.
  Deze krachtige en ontroerende ceremonie biedt toewijding aan de liefde voor elkaar én hulp en kracht bij moeilijkere perioden in de relatie.
  UNIEK: iedere ceremonie is uniek en op maat gemaakt. Carina maakt gebruik van o.a. numerologie en berekent de juiste datum, wat uw persoonlijkheids- en wezensgetallen zijn, hoe de energie tussen de partners verloopt en legt ook uit wat dit allemaal betekent. 

  • U ontvangt als aandenken en blijvend bewijs van de huwelijks inzegening, een mooie oorkonde.
  • U kunt kiezen tussen een besloten huwelijksplechtigheid of een plechtigheid met uw gasten.
  • Deze plechtigheid duurt gemiddeld anderhalf uur op een door u te kiezen geschikte locatie, in een straal van max. 100 km ! 


  De kosten voor deze prachtige ceremonie, inclusief voorbereidend gesprek, over deze spirituele huwelijksvoltrekking, én alle voorbereidingen én benodigde materialen, bedragen incl.21% BTW € 275.- (exclusief reiskosten à 25 eurocent p/km).
  Er gaat een gedeelte van dit bedrag naar Stichting Engelenwerk.

  Belangrijk:
  Aan de spirituele huwelijksplechtigheid, gaat ruim van te voren eerst een uitgebreid gesprek met Carina vooraf.
  De kosten van dit gesprek bedragen € 75.- contant te voldoen.
  Indien u hierna besluit tot de plechtigheid, worden deze gesprekskosten in mindering van het totaal bedrag van € 275.- gebracht en is het restbedrag dan nog € 200.- welke van te voren te voldoen is.
  Aanmelding en informatie:
  e-mail: stichting-engelenwerk@live.nl