Vernieuwing Huwelijks/partner Beloften ceremonie

 • Een partnerverbinding in welke vorm dan ook, of een al bestaand huwelijk, vergt zoals wij horen te weten, toewijding en inzet om de relatie te laten groeien en daarmee ook elkaar als partners te ondersteunen in het ontwikkelingsproces van jezelf en de ander tot de beste versie van je-zelf.

  Esoterisch gezien is dát de reden dat wij een partner opzoeken: een liefst liefdevolle spiegel voor onszelf, positieve kritiek en feedback om onszelf te verbeteren als mens!

  De vernieuwing van het huwelijk of partner-geloften ceremonie is erop gericht om de al eerder gedane beloften aan mekaar bewust te hernieuwen en zo te bestendigen.

  De ervaring heeft geleerd dat dit m.n. dit de relatie een geweldige oppepper geeft. Het be-wust-zijn van het samenzijn krijgt weer een nieuwe dimensie. Ook na een crisis in de relatie, brengt deze ceremonie weer rust en stabiliteit terug. 

 • Bijvoorbeeld na 5 of 7 jaar, maar ook na 50 jaar of net na een crisistijd, is het van waarde om elkaar te bevestigen in de liefde en het vertrouwen dat je nog steeds in elkaar als partner hebt.

 • Door “de ceremonie van het vernieuwen van beloften” wordt uw hart-verbinding geoptimaliseerd en gezegend door verbondenheid en bewustzijn met God-Vader-Moeder én de Engelen.

  Deze krachtige en ontroerende ceremonie biedt toewijding aan de liefde voor elkaar én hulp en kracht bij moeilijkere perioden in de relatie.
  UNIEK: iedere ceremonie is uniek en op maat gemaakt. 

  Carina licht in het intake gesprek dit sacrament toe en wat zij te bieden heeft. Samen met u wordt gekeken hoe deze ceremonie het beste wordt ingevuld, zodat de hart-verbinding optimaal tot stand kan komen. Dit geeft bescherming en kracht in de relatie!

  • U ontvangt als aandenken en blijvend bewijs van de vernieuwing van beloften, een mooie oorkonde.
  • U kunt kiezen tussen een besloten ceremonie of een plechtigheid met uw gasten.
  • Deze ceremonie duurt gemiddeld anderhalf uur op een door u te kiezen geschikte locatie, in een straal van max. 100 km van Merkelbeek! 

  De kosten voor deze prachtige ceremonie, inclusief voorbereidend gesprek, over deze spirituele huwelijksvoltrekking, én alle voorbereidingen én benodigde materialen, bedragen incl. 21% BTW € 300.- (exclusief reiskosten à 35 eurocent p/km).
  Er gaat een gedeelte van dit bedrag naar Stichting Engelenwerk.

  Belangrijk:
  Aan de ceremonie vernieuwing van beloften, gaat ruim van te voren eerst een uitgebreid gesprek met Carina vooraf.
  De kosten van dit gesprek bedragen € 75.- contant te voldoen. Indien u hierna besluit tot de plechtigheid, worden deze gesprekskosten in mindering van het totaal bedrag van € 300.- gebracht en is het restbedrag dan nog € 225.- welke van te voren te voldoen is.