WONDEREN -VERHORINGEN

“Vanaf 2002, de eerste keer dat ik, Carina, Wereld Engelen Dag (WED), ben gaan presenteren, hebben mensen mij hun verhalen per post, telefoon, persoonlijk, via email en fax toelaten komen.
Er zijn verhalen bij van alle jaren.
In totaal heb ik op dit moment al meer dan 400 verhalen verzameld.
Ik ben van plan in de toekomst wellicht hierover een boek te schrijven. Omdat al deze verhoringen die de Engelen op ons verzoek tot stand hebben gebracht, ons een gigantisch hart onder de riem steken, en dat is iets wat we allemaal op zijn tijd goed kunnen gebruiken.
Want een ieder van ons, verliest wel eens zijn vertrouwen in Hulp van Boven.
Ik vraag aan iedereen die de weldadige hulp en vaak wonderlijke bemoeienis van de Engelen heeft ervaren, die dus hulp heeft gevraagd en gekregen, om die verhalen mij te blijven toezenden.
Uiteraard anonimiseer ik ze om uw privacy te beschermen!
 Lees de volgende verhalen ( een kleine selectie uit de velen) en wees net zo ontroerd en geraakt en dankbaar als ik !”

Wonderen en Verhoringen door Engelen, hier de getuigenissen!

Vrouw 56 jaar:
Had al 6 jaar geluidsoverlast van de buren. Politie en woningbouwvereniging ingeschakeld, geluidscommissie onderzoek geweest, al deze ellende leidde ertoe dat zij zowel als haar man kalmerende middelen moesten nemen en na 17 jaar woongenot wilden verhuizen.
Er waren toen al 4 gezinnen verhuisd uit dit gebouw, gevlucht voor de geluidsterreur.
Ze vroeg een engel op 5 okt 2002 (wed) en op 3 december van dat jaar spreekt de zo gehate buurvrouw haar aan en zegt; “nou wij gaan verhuizen, wij gaan terug naar Rotterdam”.
Ze zijn voor de kerst uit het gebouw gegaan, er heerst nu rust. 
————————————————————————————————-

Vrouw 37 jaar:
Al 12 jaar ongewild kinderloos en sinds 2 jaar probeerde ze samen met haar man na alle pogingen en onderzoeken, zich hier bij neer te leggen, maar het verlangen naar een kindje bleef.
Ze vroeg een engel of : om haar te helpen vrede te vinden met de situatie van kinderloosheid, of: als God het wilde, zwanger te laten worden.
Half november 2002 was ze zwanger, de gynaecoloog kon het niet geloven en heeft verschillende testen gedaan voordat hij hun durfde te feliciteren.
De baby, een meisje genaamd Noëlle, is in begin augustus 2003 geboren, gezond en wel.
————————————————————————————————-

Vrouw 41 jaar:
Dit laatste verhaal kwam deze vrouw mij persoonlijk in mijn praktijk vertellen.
Ze kwam voor een paragnostisch consult, maar ook om mij haar wonder te vertellen.
Vrouw: “Vorig jaar was ik op het dieptepunt van een lange depressie, zwaar aan de antidepressiva, slaapmiddelen, heel erg vermagerd, woog nog maar 49 kg, kon niet eten en slapen en niet meer huilen.
Mijn man was toen al 13 jaar een zware alcoholist, hij heeft ons finaal aan de afgrond gezopen, huis moeten verkopen, schulden, baan verloren, altijd ruzie, we zijn al zeker 10× uit elkaar geweest maar ik kon hem niet loslaten. De kinderen zijn het huis uit geplaatst geweest. Ik zag het totaal niet meer zitten en wou dood.

Mijn achternichtje schonk mij een kaartje voor W.E.D. en nam mij, eigenlijk tegen mijn zin mee.
Zij kende dit al van het jaar ervoor en was er helemaal vol van. “Het zal je goed doen”, zei ze.
Ik zat daar in een zaal vol vreemde mensen met mijn achternicht en dacht : wat doe ik hier?
Toen begon jij, Carina, te vertellen en dat raakte me heel diep.
Ik kon voor het eerst in jaren weer huilen. Jouw meditaties raakten me diep en ik voelde een grote last van me af vallen.
In de middag leerde je ons een speciale Engel aan te roepen voor ons grootste probleem of verlangen.
Ik riep huilend een Engel aan die ik: “Mijn Reddings-Engel” noemde.  En vroeg hem om me te helpen deze man eindelijk los te kunnen laten.
Maar als er nog kans was voor ons gezin, om hem te helpen los te komen van de alcohol!
Ik voelde dat ik niet meer alleen was met mijn berg aan problemen.

De woensdag na W.E.D. (3 dagen later) kregen we weer ruzie over geld. Hij had mijn boodschappengeld weer gepakt. Ik zette hem op straat; dat was niets nieuws, maar het wonder was dat ik nieuwe sloten op de deur liet zetten door mijn neef.
Mijn man kon er niet meer in!!!
Hij maakte s ‘avonds stampij, maar ik maakte de deur niet open en zei: laat eerst maar zien dat wij meer waard zijn dan de fles. Ik voelde dat mijn Engel me hielp en dacht: ik moet hem nu zeker loslaten, dat is de bedoeling.
Mijn man zwierf 10 dagen rond, leefde in zijn autootje, kwam weer smeken, maar ik bleef sterk!

Een paar weken later belde me een hulpverlener en vertelde dat mijn man bij de AA was en dat daar een partner-hulpgroep was, waar ik welkom was voor hulp.
Ik wist dat mijn Engel dit geregeld had.
Daar in die groep, heb ook ik geleerd naar mijn patronen te kijken in mij, welke zo’n zieke relatie in stand hielden en ik heb hard aan mezelf gewerkt.
Met Kerst was mijn man clean, dronk geen druppel meer!! Hij werd langzamerhand weer de man waar ik verliefd op was geworden, en de kinderen hebben nog nooit zo’n fijne kerst beleefd.
Hij wilde toen terug naar huis, want hij leefde bij zijn broer.
Weer was ik dankzij mijn Engel sterk en zei: “het is nog te vroeg, we zijn er allebei nog niet klaar voor”!

Pas in maart kwam hij weekenden thuis en sinds april woont hij weer thuis.
We zijn nog steeds in therapie en bezig onze schulden af te lossen.
De kinderen zijn veel gelukkiger en we hebben het goed met elkaar. Ik had nooit gedacht dat dit mogelijk zou zijn. Ik ben iedere dag dankbaar.
————————————————————————————————-

Vrouw 42 jaar:
Baarmoederhalskanker met slechte prognose.
Heeft gezondheidsengel gevraagd. Heeft goed de operatie doorstaan en heeft inmiddels te horen gekregen dat er geen uitzaaiingen zijn gevonden, de prognose is heel goed. Ze hoefde tegen alle verwachtingen in, geen chemo of bestralingen.
Update 2016, na 5 jaar: ze is gezond en heeft Papp 1 uitstrijkje, (uitslag van de baarmoedermond)dus heel goed!
————————————————————————————————-

Man 35 jaar:
Had nog nooit een relatie gehad.
Had een relatie engel gevraagd en heeft eindelijk de moed gehad een meisje van zijn werk mee uit te vragen.
Ze hebben nu sinds 9 maanden verkering.
Zijn moeder vertelde mij: “Ik heb hier jaren voor gebeden maar ik had de hoop toch al opgegeven. Ik ben ook zo blij, er is een hele last van me af gevallen.”
Update 2016, ze zijn inmiddels getrouwd en ik heb ze spiritueel mogen trouwen. Ze hebben in de zomer van 2016 een dochtertje gekregen.
————————————————————————————————-

Man 75 jaar:
Leed aan jarenlange slapeloosheid (ruim 28 jaar) en kwam vrij vlug na W.E.D. bij mij terecht voor orthomoleculaire geneeskunde.
Ik heb hem vlug en goed kunnen helpen met orthomoleculaire medicijnen en hij slaapt nu als een roosje. Hij zei: “mijn engel heeft jou op mijn pad gebracht, ik dank jullie beiden”.
————————————————————————————————-

Vrouw 34 jaar:
Haar echtgenoot was verliefd geworden op een meisje van de sportschool en hij had haar en de 3 kinderen verlaten, wilde scheiden en was weggegaan in juli 2004.
Ze vroeg een gezinsengel om haar en de kinderen te helpen. En vroeg om hem tot inzicht te laten komen en terug naar het gezin te laten komen, als hij genoeg van hen hield.
Op 12 okt. kwam de man vragen of hij misschien nog een kans mocht krijgen om terug te komen.
Hij heeft heel veel spijt en veel geleerd.
Hij heeft op mijn advies, eerst een paar maanden, bij zijn ouders gewoond, van 6 okt tot 5 dec.
Op pakjesavond “heeft sinterklaas hem weer thuis gebracht”, daar had het dochtertje van 5 jaar voor gevraagd aan sinterklaas en hij woont nu weer thuis.
De vrouw zegt: “Ik bid iedere dag tot mijn speciale engel, de gezinsengel, om ons verder te begeleiden op ons pad.”
————————————————————————————————-

Gezin van twee 20-ers:
Flinke financiële schulden, relatie liep daardoor slecht en beiden depressief hierdoor.
Vroegen samen een geldengel voor een oplossing.
Kregen eerst een kleine zeer welkome erfenis van 6000 euro en de man heeft inmiddels loonsverhoging gekregen per 1 jan.
Zij heeft nu ook een leuke parttime baan.
Nadat ze over hun situatie, waar niemand van wist, met de broer van de man gepraat hadden, heeft deze hun aangeboden om samen met hun te budgetteren om te zorgen dat alle schulden betaald worden en dat er geen nieuwe schulden worden gemaakt.
De relatie is veel beter geworden en ze hebben hun leven drastisch veranderd.
————————————————————————————————-

Vrouw 52 jaar:
Was al 6x gezakt voor het rijbewijs. Ze was de wanhoop echt nabij, want door ziekte van haar man had zij echt een rijbewijs nodig. Ze heeft een auto engel gevraagd en is 27 nov. geslaagd.
————————————————————————————————-

2006: Het kniewonder van Mark de Gast, hier zijn getuigenis.
Alpha Kliniek Munchen (Duitsland)
Dag mijn lieve familie,collegae en vrienden.
We zijn stil, echt stil, woorden zijn moeilijk te vinden om te omschrijven wat er gebeurd is.
Om 8.00 kwam een therapeut de kamer op en praatte over de herstelperiode. Hierbij vertelde diegene aan de hand van het operatieverslag het een en ander, maar niet dat de voorgenomen kruisband operatie was gebeurd.
(Er zou een stuk pees uit het bovenbeen van Mark genomen worden en hiermee een vierdubbele loep in het gewricht gemaakt worden voor een nieuwe voorste kruisband. De achterste kruisband zou worden ingekort. Dan zou ook nog de plaat en schroeven uit het onderbeen gehaald worden en de knieschijf rechtgezet.)
Enfin, deze therapeut zei toen: de kruisband is dus niet gemaakt!
Wij raakten, zoals je kunt begrijpen helemaal in de stress. Zou dit vergeten zijn tijdens de operatie om zijn kraakbeen te schaven? En wat dan nu? Mark werd echt overstuur.
Toen zijn we meteen samen positief gaan creëren gegaan en hebben ons vertrouwen naar God Vader en Moeder samen uitgesproken en tegen alle Lichtwezens gezegd: “Wij weten dat jullie de operateur begeleid hebben. Alles is optimaal en alles is goed ..”
Het was echt echt een akte van vertrouwen, een oefening om de focus meteen te shiften en positief te willen zijn!

Daarna zijn hedenochtend vele onderzoeken gebeurd en daarna werd ook ik, Carina, gehaald om samen met Mark met dr. Zimmerer (ook een kniespecialist) te spreken.
Deze zei: “Allereerst gaat het zo goed met hem na de operatie dat hij niet zoals gewoonlijk bij iedereen, een punctie nodig had.
Het gewricht is heel rustig en niet dik en hij heeft net als de laatste keer weinig pijn.”
Mark had hem gezegd: “ik ben erg ongerust, wat is er nu precies wel en niet gebeurt in de O.K.?”
Dr. Zimmerer heeft toen prof.dr. Toft persoonlijk gebeld. Deze was in de operatiezaal en het hem gevraagd.
Nu komt het wonder en we hebben het zelf inmiddels op de dvd gezien en gehoord: 
Het was niet nodig een nieuwe kruisband te maken; op een of andere wijze is deze verder aangegroeid. Deze was wel te lang en hoefde enkel en alleen via laser ingekort te worden!
De achterste kruisband was verbindweefseld, verlittekend en daar hoefde helemaal niets aan te gebeuren.
Dr. Toft heeft het gewricht vrijgemaakt van littekenweefsel en een sneetje in het kapsel gemaakt om de knieschijf beter in het midden te plaatsen en minder onder druk te zetten. De hersteltijd zal hierdoor veel korter duren en het resultaat zal volgens dr. Toft heel goed zijn.

Nou je begrijpt, een echt reëel wonder!
Dit bevestigde ook dr. Salgo, de internist. Hij zei dit nog niet zo meegemaakt te hebben, daar de kruisband aantoonbaar weg was!
Een bijzondere genade van de Bron, een ode aan het zelf genezend vermogen van Mark, een super bewijs van creatorschap van Mark zelf, van ons allen die met hem bezig zijn geweest. Ook de groep genezers in opleiding en uiteraard alle Lichtwezens die continu met hem bezig zijn.
Gisterenavond zei Mark dat hij voelde dat zijn Beschermengel over hem heen ging liggen en hem bezig was te genezen.
Ook tijdens de MRI scan gebeurde hetzelfde; zijn Beschermengel ging over hem heen liggen. Toen was alles nog heel onzeker, en de Engel zie tegen Mark: “vertrouw, vertrouw, alles is goed nu, vertrouw!”
Ik wou dat jullie hier waren om samen te zijn in dit wondergebeuren.
Zo zie je maar; wij kunnen als creator, samen met de engelen, alles, alles, alles wat wij maar willen. Wij zijn stil en diep onder de indruk van dit alles. Wat een genade! Dank iedereen dank voor al jullie liefde, energie, aandacht en co-creatorschap! Uiteraard houden we jullie op de hoogte, in liefde Mark en Carina. 
————————————————————————————————-

Man 43 jaar en vrouw 38 jaar:
Bij beide echtgenoten, zowel de man als de vrouw, was sterk verminderde vruchtbaarheid was geconstateerd.
10 jaar lang werd een zware medische weg was afgelegd en die weg was 2 jaar geleden geheel afgesloten.
Ze moesten hun ongewilde kinderloosheid leren te accepteren en dachten over adoptie. Zij vroegen op WED, samen, een kinderengel hun te helpen.
In dit gezin is kort geleden een prachtig gezond meisje geboren van 3800 gram en 50 cm lang.
Toen ik het geboortekaartje kreeg, voelde ik direct dat er een Kristalkind was geboren, met dank aan de Engelen en het vertrouwen van beide ouders in de Engelen!
————————————————————————————————-

Vrouw 46 jaar:
Zwaar verslaafd aan antidepressiva én slaapmiddelen, heeft deze verslavingen vorig jaar aan de Engelen gegeven.
Ze is diezelfde dag van WED 2007 gestopt met alle medicamenten.
Zij heeft trouw de glaswatermethode 3 maanden lang gedaan en volgens haar getuigenis zo goed als geen afkickverschijnselen ervaren. Ze kon vrij goed en steeds beter geslapen en haar stemmingen waren al vanaf de eerste dag redelijk goed.Haar stemmingen zijn inmiddels echt positief te noemen.
Voor die tijd was ze volledig afgekeurd en voelde zich als een zombie.
Inmiddels doet zij met veel liefde en plezier vrijwilligerswerk in een zorgcentrum.
Ze zegt: “ik leef weer”.
———————————————————————————————— 

Man 57 jaar:
Een man die al 8 jaar werkeloos was en hierdoor eenzaam en depressief, heeft precies 7 weken na WED 2007 niet alleen een baan voor 32 uur, maar ook nog eens dé baan aangeboden gekregen die hij altijd al had willen hebben.
Hij voelt zich weer nuttig en opgewekt, ook naar de toekomst toe. Zijn leidinggevenden zijn erg blij met hem en hij heeft leuke contacten met zijn collegae.
————————————————————————————————-

Getuigenis van Denise.
Ik: Denise, getuig naar waarheid, het volgende:
2004 en 2005 waren dieptepunten, ik was depressief en voelde mij erg eenzaam en verloren.
Op een leeftijd van 34 jaar was ik weer alleen, na de zoveelste mislukte relatie.
Mannen gingen geen blijvende verbintenis met mij aan en steeds, ook al deed ik nog zo mijn best, werd ik in de steek gelaten. Mijn zelfbeeld werd hierdoor steeds lager en minder. Ik was blijkbaar niet goed genoeg….

Zo ontzettend graag wilde ik een lieve man, een arm om mij heen, een maatje. Niet meer op zoek, niet meer alleen aan tafel, in de auto, in bed of alleen naar familie en feestjes.
Op mijn werk was ik succesvol maar in mijn privé leven was het een puinhoop.
Ik zag het echt niet meer zitten en zag mezelf alleen oud worden. Echt vertrouwen in zowel mannen als in een fijne toekomst had ik niet meer!

Op aanraden van een vriendin ging ik voor een paragnostisch consult naar Carina toe. Ik wist van mijn vriendin dat zij een bijzondere gave had en helderziend was en bij mijn vriendin veel inzichten en voorspellingen had gedaan, die allemaal, zonder uitzondering, waren bewaarheid.

Omdat ik niets meer te verliezen had maakte ik in januari 2006, na ellendige “feestdagen” een afspraak met Carina.
Ik zou een boek kunnen volschrijven over wat daardoor en daarna allemaal gebeurd is met mij en mijn leven.
In het kort komt het hierop neer: Carina gaf mij belangrijke inzichten over mijn gedrag t.o.v. mannen die met kindpijn uit mijn jeugd te maken had.
En Mark ging mij behandelen om in mijn zelfkracht te kunnen staan. Om mij te helpen heel te worden als vrouw, als mens, als geschikte zelfstandige partner.
Langzaam vielen heel veel puzzelstukjes uit mijn chaotische leven, de vele liefdes ervaringen die steeds stuk liepen en nog veel meer, op zijn plek.
Met hulp van Carina en Mark werkte ik hard aan mijzelf.
Ik leerde bij hun ook met Engelen werken en paste de glas-water-methode toe en vroeg een “relatie-engel” aan.
Trouw bezocht ik de Engelendag en de Kerstmeditatie avond van Carina, hier kreeg ik ook energie, inzicht en levensmoed van.

En na nog 2 “foute” mannen/ relaties (precies zoals Carina voorspeld had) ontmoette ik maart 2007 de liefde van mijn leven; R.
Dat er zulke mannen bestonden, zonder dubbele bodem, echt lief en betrouwbaar en ook nog spiritueel, wist ik ergens diep in mijzelf wel, en was mij dus ook door Carina voorspeld, maar toch kon ik mij hiervan maar moeilijk echt een voorstelling van maken.
Ik dank God echt iedere dag, dat ik R. gevonden heb. Want NU ervaar ik iedere dag wat geluk is. Het delen met elkaar van alles, werkelijk alles. Veel praten en knuffelen en samen bidden, ja hoe wonderlijk hè?
Bij alles wat wij doen vragen wij een engel om ons te helpen en dat werkt! Hij is net als ik, een echt engelenmens.

In augustus 2007 kochten wij samen een huis, knapten het samen op; onze haven.
Wij zijn getrouwd in april 2008, omdat ik (ook precies zoals Carina voorspelde: alles zal héél snel gaan met jullie) toen ZWANGER was! Wat een wonder, wat een vreugde.
In december 2008 werd onze dochter geboren en met zijn 3-en zijn we zo gelukkig, daar zijn geen woorden voor.
R. en ik bedanken God en de Engelen iedere avond voor alles wat ons ten deel valt.
Afgelopen weekend, 1 maart, voelde ik heel dringend: ik moet dit opschrijven. Ik heb écht een wonderverhaal, mijn leven is van donker en eenzaam naar licht en liefde getransformeerd.
Dit moeten anderen, die in hetzelfde schuitje zitten en het niet meer zien zitten, weten.
Wéten dat er hulp is, in de vorm van bijzondere mensen met bijzondere gaven en in de vorm van Engelen.
Lieve Carina en Mark, lieve Engelen: mijn engelbewaarder en relatie-engel: BEDANKT UIT DE GROND VAN MIJN HART.
Lieve groetjes van een dankbare Denise.
————————————————————————————————-

Mevr. B de V- N
Naar aanleiding van de glaswatermethode hierbij mijn verhaal. Getuigenis via de site.
In juli 2008 kochten wij grond en een prefab huis dat nog gebouwd moest worden.
Op 11 september gingen we met vakantie naar Californië. De dag erna werd ons huis officieel te koop gezet en werd een bord in de voortuin geplaatst.
Tijdens onze 16-daagse rondreis door Amerika, was ik behoorlijk geschrokken van de gevolgen van de kredietcrisis die daar al een lange tijd aan de gang was. Wetende dat deze toestanden spoedig Europa zouden bereiken, begon ik me zorgen te maken over de verkoop van ons huis.
Thuisgekomen, bezocht ik na een paar dagen uw site in verband met de Wereldengelendag. Toevallig las ik de glaswatermethode.

Ik werk al een tijdje met de Engelen en heb daar al verschillende boeken over gelezen. Mijn ervaring daarin is zeer positief. Al was ik er wel in het begin sceptisch over, maar na de ontvangen “bewijzen” kon ik niet anders doen dan geloven.

Nu dus ook met de glaswatermethode.
De dag nadat ik er over las paste ik deze methode toe. Ik vroeg elke dag of de Engelen wilden bewerkstelligen dat mijn huis zo gauw mogelijk verkocht wordt tegen een redelijke prijs. En dat een verhuizing naar een tussenwoning het liefst in het aanstaande voorjaar plaatsvindt.
Omdat bij ons in de buurt ontzettend veel soortgelijke huizen te koop staan hoefden we geen flinke winst maar nog liever geen verlies.

Op 22 december 2008, dus nog net geen 3 maanden later, tekenden we met de kopers het koopcontract. We krijgen er een goede prijs voor en begin maart staat de verhuizing naar de tussenwoning, die wij overigens vrij snel hebben gekregen, gepland.
U kunt wel begrijpen dat wij ontzettend dankbaar zijn. Er is ons een last van de schouders gevallen. In deze tijd mogen wij van geluk spreken dat
ons huis zo snel is verkocht.

Met deze mail wil ik graag mensen bewuster maken dat de Engelen er voor ons zijn. Soms schaam ik me diep dat ik zoveel aan ze vraag.
Tijdens een meditatie vroeg ik of ze al dat gevraag van mij niet vervelend vinden.
Als antwoord voelde ik ineens een golf van liefde over me heen vloeien.
Zoveel dat ik me daardoor zo klein en nietig voelde en zeer geliefd voelde. Gedragen.
Dat was mijn verhaal en ik wens u veel succes met uw werk en uw site,
Met vriendelijke groet,
B de V- N 17 febr.2009
————————————————————————————————-

Een jonge vrouw: Hoe de engelen de waarheid boven tafel kregen!
Mijn verhaal, en sindsdien geloof ook ik echt in het bestaan van engelen, heb ik Carina gevraagd op haar site te zetten. Dit is zoals het gegaan is.

In oktober 2013 ging ik naar een helderziend consult bij Carina.
Ik liet haar een foto van mijzelf zien en een foto van mijn verloofde, waarmee ik sinds de zomer verloofd was, na een relatie van ruim 2 jaar.
We zouden in juli 2014 gaan trouwen en hij verbouwde een oud huis wat van hem was, maar waar we samen zouden gaan wonen.
Deze verbouwing duurde nu al meer dan 1 jaar en schoot maar niet op.
Steeds hadden we daar woorden over, want ik begreep maar niet waarom het maar niet klaar kwam en waarom hij geen hulp van iemand anders erbij wilde hebben om sneller klaar te zijn. Zelfs ik mocht niet helpen klussen.
Hij bleef ook vaker slapen in het huis, maar dan alleen. Het was er te vies voor mij, zei hij en dan kon hij meer meters maken in zijn eentje. Alleen die meters zag ik maar niet.

Omdat ik een steeds vervelender gevoel kreeg, adviseerde een vriendin van mij om eens naar Carina te gaan.
Zij nam eerst mijn foto in haar handen en keek ernaar en zei: “je bent ongelukkig en verdrietig en gefrustreerd en dat komt door deze man”.
Ze keek naar de foto van mijn verloofde en nam toen die foto in haar handen en sloot haar ogen.
Op het moment dat ze haar ogen opende en zei dat ze vervelend nieuws voor mij had, gingen alle haartjes op mijn armen omhoog staan en kreeg ik een rilling over mijn rug. “Zeg mij de waarheid” zei ik tegen Carina.
Carina vertelde dat ze zag dat mijn verloofde er naast mij nog een relatie bij had, en daar regelmatig was, terwijl ik dacht dat hij in ons huis aan het klussen was.
Carina beschreef de vrouw. Ik herkende haar niet, maar voelde dat het waar was wat zij zei.

Hoe kom ik nu achter de waarheid, vroeg ik aan Carina?
“Vraag je beschermengel om hulp en vraag extra engelenhulp om dit bedrog aan de kaak te laten komen en je zult de waarheid als je die echt wilt weten, te weten komen” zei Carina. “Engelen helpen ons altijd en graag, maar wij mensen moeten hun om hulp vragen.”
Boos en verdrietig, maar ook op een rare manier opgelucht, ging ik weg.

Onderweg naar ons appartement begon ik de engelen, dat had ik nog nooit eerder gedaan) te vragen: “engelen die volgens Carina om mij heen zijn en altijd helpen als je erom vraagt, help mij de waarheid over mijn verloofde aan het licht te brengen. Is hij de ware voor mij of is hij mij aan het bedriegen, ik wil dat weten.”
Later die avond kwam mijn verloofde thuis. Ik vroeg waar ben je geweest en meteen werd hij weer geïrriteerd. “Ik heb nog gesport, zit mij niet altijd zo op mijn huid, ik heb het druk, kom helemaal niet meer aan mezelf toe” zei hij.
Wanneer ga je weer verder in het huis, komt het wel op tijd klaar, vroeg ik en hij liep boos weg, pakte zijn auto en ging.
Ik pakte snel mijn autosleutels en reed voorzichtig achter hem aan. Zag hem bij het huis stoppen en dacht: “ooo, ik heb hem helemaal voor niets beschuldigd, hij gaat zelfs nu nog klussen en het is al zo laat”.

Terwijl ik in de auto zat te denken wat ik nu moest doen, ging ongeveer 10 min. later de deur open en in andere kleren zag ik hem naar buiten komen en in de auto stappen. Vol verbazing reed ik achter hem aan. Waar ging hij nu zo laat nog naar toe?
Toen werd ik bang, het zweet brak mij uit.
Ik zag hem voor een huis stoppen en met zijn sleutel de voordeur openen en naar binnen gaan.

Snel reed ik naar mijn beste vriendin toe en huilend viel ik in haar armen. Ik vertelde haar alles en zij beloofde mij om samen met mij, dit te gaan onderzoeken.
Na een onrustige nacht werd ik wakker.
Weer vroeg ik de engelen mij te helpen de waarheid aan het licht te laten komen of dit wel de ware man voor mij was en hoe het nu zat.

Om 6 uur in de avond hadden we gegeten en mijn verloofde zei: “ik ga nog klussen, de keuken moet af, het is heel veel werk en het moet precies gebeuren”.
Ik reed weer stiekem achter hem aan, maar hij bleef in het huis aan het werk. Toen ging ik weer naar het appartement, vol twijfels.

De volgende dag was mijn vrije dag. Ik belde mijn vriendin en samen gingen wij naar het huis waar ik mijn verloofde had zien binnengaan. Ik was erg zenuwachtig en belde aan.
Er deed een mooie jonge vrouw open en achter haar zag ik een klein jongetje van ongeveer 2 jaar. Ik vroeg haar of ik met haar mocht praten over F…….
“Dat is mijn man”: zei zij. Vol ongeloof staarde ik haar aan. “Het is mijn verloofde”: zei ik…
We hebben samen gepraat, mijn vriendin was erbij.
Hij was met haar al ruim 5 jaar getrouwd en vader van het jongetje.
Maar door zijn werk heel veel weg, dagen achter mekaar, vertelde de jonge vrouw, maar dat was altijd zo geweest. Zij had nooit het vermoeden gehad van iemand anders.
Niet alleen mijn wereld viel op dat moment in mekaar, maar ook haar hele wereld en die van het kleine jongetje. Wat ongelofelijk smerig, wat onvoorstelbaar, hoe was dit allemaal mogelijk geweest?

Samen met mijn vriendin wachtte ik F… op en liet hem een trouwfoto van hemzelf en zijn vrouw zien.
Hij verschoot van kleur en wilde iets zeggen. Ik gaf hem geen kans. “Smerige bedrieger” zei ik, “weg wezen, ik wil je nooit meer zien. Geef je sleutels van het appartement en je mag blij zijn dat ik je niet voor de rechter sleep”.
Als een geslagen hond ging hij weg. Een vriend van hem kwam later die week wat spullen halen, maar het meeste heb ik weggegooid.

Met zijn vrouw heb ik nog éénmaal contact gehad.  Zij wilde van alles weten en dat wilde ik ook van haar. We waren alle twee zó verbijsterd, hoe iemand tot zo’n bedrog in staat is. Maar verder weet ik niet of zij nog wel bij elkaar zijn of niet.

Ik wil hem in ieder geval niet meer zien en tot mijn eigen grote verbazing was ik na ongeveer een maand over het grootste verdriet heen.
Toen ben ik terug gegaan naar Carina. Zij gaf mij een compliment dat ik zo moedig was geweest en ook een compliment namens de engelen, dat ik de waarheid had gezocht en daarom ook snel te weten was gekomen.

Sinds een paar weken heb ik een nieuwe vriend.
Samen met hem ben ik in de avonden en weekenden aan het klussen in het huis van hem, we doen alles samen.
De bedoeling is over een paar maanden samen te gaan wonen, nu vind ik dat nog te vroeg.
Hij kent mijn verhaal en begrijpt dat mijn vertrouwen beschaamd is.
Ik vraag iedere dag aan mijn engelen hulp en ook of hij de ware is.
Het voelt in ieder geval goed, maar ik ben niet naïef meer. Maar samen met de engelen ben ik sterk en ik wil weer gelukkig zijn.
Carina bedankt als je mijn verhaal op je website zet.
————————————————————————————————-